ЗА ШТЕТНИТЕ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ СО АДИТИВИ

познати како оксоразградливи   Кесите што најчесто ги користиме, оние од супермаркетите, речиси и да не се разликуваат од обични пластични кеси, иако многумина ги сметаат за еколошки. Ваков впечаток,…

Continue Reading ЗА ШТЕТНИТЕ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ СО АДИТИВИ