СЕ МОЖЕ БЕЗ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ!

Пластичните кеси се втор најзастапен вид отпад во животната средина по отпушоците од цигари. Тие се насекаде околу нас. Погледнете наоколу! Ќе видите дека кесите се најчестото ѓубре по улиците…

Continue Reading СЕ МОЖЕ БЕЗ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ!