Придружете ни се во заедничката борба!

Пластичните кеси се забрануваат со закон. По вторпат! Значи ли тоа дека од 1 декември ќе ги нема на пазарот? Законска забрана постоеше и досега, а сепак нашата земја беше…

Continue Reading Придружете ни се во заедничката борба!