ЕУ ја забранува пластиката, а ние?

Еднократната пластика обично се користи неколку минути, а потоа ја загадува природата со векови. Ве покануваме на дискусија за штетните последици од огромното количество пластика што се произведува секој ден,…

Continue Reading ЕУ ја забранува пластиката, а ние?